Ledenvergadering 9 december

25/01/2022 Geplaatst in: Nieuws

Op maandag 9 december vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de BVBN plaats. Het was een leuke opkomst van leden, donateurs en gasten.

Voorzitter Jan van de Meide hield een presenatie voor de aanwezigen. Na de ALV hebben de volgende sprekers een presentatie gehouden:

Workshop Marieka Baars
Een goede BHV-opleiding is een dure opleiding. Dat is een associatie die vaak wordt gemaakt. Maar dit is zeker niet altijd terecht. Tal van opdrachtgevers zeggen te kiezen voor kwaliteit, maar willen puntje bij paaltje het liefst voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Kun je als opleider dan wel de kwaliteit leveren die je wil leveren en die gevraagd wordt? Daarnaast weten veel inkopers te weinig van BHV als product en selecteren op basis van de verkeerde criteria, zoals prijs. Wat kun jij er als opleider aan doen om jouw klanten echt te helpen? Marieka Baars, BHV-o-loog en zelfstandig adviseur bedrijfshulpverlening geeft antwoord op deze vraag. 

Workshop Martin van de Wijgerd 
Wilt u ook meer resultaat halen uit uw commerciële inspanningen? Martin van de Wijgerd, partner bij Sales Improvement Group helpt u met een professioneel totaal concept voor het optimaliseren van uw salesinspanningen waardoor uw resultaat omhoog gaat. Door de vaardigheden van u en uw mensen te ontwikkelen en deze optimaal af te stemmen op de processen en klantgroepen, haalt u het maximale rendement uit uw verkoopdoelstellingen. Hoe groot acht u het belang van het commercieel bewustzijn van uw medewerkers en hun commerciële vaardigheden bij het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers?

Neem een gast mee!
Alle leden dragen samen bij in de zichtbaarheid en kenbaarheid van de BVBN. Om de BVBN op de kaart 
te zetten, worden alle leden uitgedaagd een aspirant-lid of donateur mee te nemen. 
Laat je het ons even weten als je een gast meebrengt via info@bvbn.nl?