Word Erkend Opleider bij BVBN: Verhoog de Standaard in BHV-Opleidingen

Bij de Branchevereniging BHV Nederland (BVBN) streven we naar de professionalisering van de BHV-opleidingssector en het borgen van hoogwaardige opleidingskwaliteit. Ons doel? Een sector waar kwaliteit voorop staat, dankzij de erkenning van opleiders die onafhankelijk opereren van certificerende instanties. Hierbij staat de vrijheid in de invulling van het lesprogramma, lesstof, en certificering centraal.

Hoe Werkt Het?

De erkenning als BVBN Opleider staat open voor instituten die zich richten op bedrijfshulpverlening, EHBO, en reanimatie, of een breder opleidingsaanbod hebben, inclusief BHV-cursussen. Het unieke van onze erkenningsregeling is de onafhankelijke audit, uitgevoerd door een erkende en geaccrediteerde certificerende instelling. Deze audit focust op:

Voor Wie?

Deze regeling is speciaal ontworpen voor opleiders gespecialiseerd in bedrijfshulpverlening, EHBO, en reanimatie. Maar ook opleiders met een breder aanbod kunnen erkend worden, hierbij worden de niet gerelateerde trainingen niet meegenomen in de erkenning.

Om erkend te worden, is het essentieel dat uw opleidingen niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook relevant voor de arbeidsmarkt.

Waarom Aansluiten bij BVBN?

Als onafhankelijk bewaker van de kwaliteitseisen in de branche, biedt BVBN:

Een erkenning die uw opleidingsinstituut onderscheidt op het gebied van bedrijfshulpverlening, EHBO, en reanimatie.

Aansluiten bij BVBN

Wilt u het verschil maken in de kwaliteit van BHV-opleidingen en deel uitmaken van een netwerk van erkende opleiders? Sluit u dan aan bij BVBN. Samen werken we aan het verhogen van de kwaliteitsstandaard in onze branche.