Hoe werkt het?

Geeft uw bedrijf BHV-opleidingen en/of veiligheidsadviezen, of bent u actief als veiligheidsadviseur/-instructeur?

Nederland (BVBN)! Als lid wordt u volop geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen binnen de branche en kunt u actief meepraten over belangrijke onderwerpen.

Als lid voldoet u aan de voorwaarden van de branchevereniging en kunt u het logo gebruiken als kwaliteitskeurmerk naar uw klanten en opdrachtgevers.

Wat zijn de voordelen

van uw Lidmaatschap

Krachtbundeling

We hebben met onze leden een marktaandeel van 80%, als het gaat om verantwoordelijkheid voor BHV opleidingen in Nederland.

Coördinatie

Samen met onze stakeholders bepalen we de kaders voor de branche met betrekking tot opleidingen. Wij regelen hiervoor ook de branchecertificering

Kennisgeving

Wij informeren en adviseren opleiders/adviseurs met actuele en relevante informatie.

Verbinding

Wij zijn als brancheorganisatie een persoonlijke, verbindende schakel naar gelijkgestemden en belangrijke partijen. Leden ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten (zowel grootschalig als kleinschalig). Hierdoor is het mogelijk om ervaringen met elkaar te delen en van elkaar te leren.

Lobbyen

Wij staan voor veilige arbeidsomstandigheden en verdere professionalisering van de branche (kwaliteit). Met elkaar sta je sterker en kan je meer bereiken. In de lobby hebben we contact met het Ministerie SZW, VNO-NCW, MKB Nederland en andere brancheorganisaties.

Word nu lid van BVBN