Aanmelden als Opleider / Adviesbureau

Graag verwelkomen wij u als bedrijf als lid van onze branchevereniging.

Samen

De BVBN is van, voor en door leden. Samen maken we de branche sterk, samen stellen we doelen, samen delen we de pijn en samen vieren we de successen. Samen sterk, voor een veilige plek voor iedereen. Iedereen voor een veilige plek.

Persoonlijk

Wij benaderen en behandelen onze leden persoonlijk. Ieder heeft zijn eigen belangen, meningen en gevoel. Wij zorgen dat iedereen gehoord en gezien wordt.

Deskundig

Als opleider en adviseur kom je van alles tegen op de markt, de BVBN helpt haar leden daar graag mee! Vanuit dat doel verstrekken we relevante en actuele informatie aan onze leden.

Transparant

De BVBN is transparant in het delen van betrouwbare kennis, informatie en brongegevens. Onze leden worden ook gevraagd actief mee te doen in de realisatie van onze doelstellingen.

Eigentijds

Wij zitten niet stil. We zien, horen en voelen wat er om ons heen gebeurt. Samen met onze leden, donateurs en kennispartners zorgen we dat we authentiek en modern blijven.

Contributie

Als lid van de vereniging betaalt u een jaarlijkse contributie. De hoogte is afhankelijk van de BHV gerelateerde omzet van uw bedrijf. Daarnaast wordt een entree-fee in rekening gebracht voor nieuwe leden. 

 Bruto jaaromzet 2023
Jaarcontributie 2024 
 Entree-fee
 (o.b.v BHV gerelateerde omzet)Aantal StemmenEenmalig voor nieuwe leden
 < € 500.000€ 500         1 Stem€ 500
€ 500.000 – € 2.000.000€ 1.000      2 Stem€ 500
 > € 2.000.000€ 1.500      3 Stem€ 500
Excl BTW

Stemrecht

De BVBN is een vereniging en statutair geregeld hebben onze bedrijfsleden stemrecht. Het aantal stemmen is gekoppeld aan de omzet van het bedrijf . Dit bepaald het aantal stemmen op de Algemene Leden Vergadering van de BVBN.
Bij aanmelding van uw bedrijf gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden, Huishoudelijk regelement en de gedragscode.

Het Bestuur van de BVBN heeft het recht om onderbouwd nieuwe leden te weigeren. De ALV kan een weigering ongedaan maken.

Word nu lid van BVBN