René Aldewereld

René Aldewereld
VOG Verklaring:

VOG-verklaring uitgegeven op
25-6-2022

Brand ontruiming:

Rijkscertificaat sociale vaardigheden Onderbrandmeester 2007
cert.nr 609913

Rijksdiploma instructeur 2009 behaald bij het NBBE diploma nr. 661189

Reanimatie:

Instructeur BLS/AED sinds 2008 behaald bij NODE Santpoort

Anders:

Diverse trainingen en opleidingen gevolgd bij Essenburgh Training & Advies, Harderwijk

Opvang in een multiculturele samenleving

Verlies en rouw

Seksueel geweld

Bedrijfsopvang

René Aldewereld

instructeur

In 2001 begonnen bij de brandweer op Luchthaven Schiphol. Training gegeven aan de BHV’ers op en rondom Schiphol. Vanaf 2002 heb ik parttime voor VZA op de ambulance gereden in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam. In 2005 heb ik het trainingsmodel Incompanytraining ontwikkeld en gegeven voor Amsterdam Airport Schiphol.

Vanaf het moment dat ik 24-uursdiensten ging draaien bij de brandweer ben ik als vrijwilliger bij Slachtofferhulp Nederland gaan werken. Mijn werkzaamheden bestonden uit het opvangen en begeleiden van slachtoffers van misdrijven in het strafproces en psychosociale ondersteuning geven. De laatste paar jaren draaide ik mee in het 24-uurs opvangteam om de politie ten tijde van een crisis te helpen.

Als instructeur van de BVBN zet ik mij in om aan bedrijven en hoog-risico beroepen BHV- en nazorgtrainingen te leveren die op maat ontwikkeld zijn. Mijn doel is om onder het personeel bewustwording te creëren en ze stap voor stap te laten groeien als (bedrijfs)hulpverlener. Daarnaast is er aandacht voor de collega zelf, hoe is haar/zijn ontwikkeling en op welke wijze gaan zij om met schokkende gebeurtenissen.