Dave Harmsen van der Vliet

Dave Harmsen van der Vliet

“Ik ben een sparringpartner voor ondernemers”

“Ooit begon ik bij Randstad Uitzendbureau. Ik was veertien jaar actief binnen de Randstad holding en werkte daar de laatste zeven jaar als formulemanager binnen het onderdeel Innovatie & Ontwikkeling. Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ondertussen ben ik ruim negen jaar zelfstandig ondernemer. Vanuit mijn bedrijf de Mankr8 groep faciliteren we exclusief opleiders vanuit uiteenlopende diensten. Bijvoorbeeld Docentra, Combikr8 AdviesInVeiligheid en onze laatste aanwinst InstructieHelden. Ik ben een sparringspartner voor ondernemers en denk graag mee over bestaande en nieuwe proposities. De Mankr8 Groep heeft als doel opleiders te ondersteunen en kracht bij te zetten vanuit hun eigen unieke propositie en operatie.

In 2019 werd ik benaderd om vicevoorzitter/penningmeester te worden bij de BVBN. Binnen het bestuur breng ik een onafhankelijke stem, die breed gedragen is in de markt en onder de leden. Ik ben immers vanuit mijn ondernemersrol geen opleider voor de eindmarkt. Daarmee ben ik geen concurrent voor opleiders. Ik haal veel energie uit het sparren met opleiders. Samen zoeken we naar verbinding. Het gaat mij vanuit mijn rol in het bestuur niet om wat leden anders maakt, maar om de vraag welke rode draad we gezamenlijk kunnen oppakken. De groei die we als branchevereniging doormaken maakt mij trots. Ik ben ervan overtuigd dat er nog veel meer successen geboekt gaan worden.

In mijn vrije tijd ben ik zes ochtenden per week te vinden in de gym. Ik heb een passie voor de werking van mindset, lichaam en voeding. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw Noëlle en de trotse vader van onze vier kinderen Junior, Zoë, Beau en Teddy.”

06-42145369
dave@mankr8.nl