Nieuw bestuurslid Nick Meijer

13/09/2023 Geplaatst in: Nieuws

β€œπ™‘π™šπ™žπ™‘π™žπ™œπ™π™šπ™žπ™™ π™žπ™¨ π™šπ™šπ™£ π™™π™–π™œπ™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™ π™¨ π™€π™£π™™π™šπ™§π™™π™šπ™šπ™‘ 𝙫𝙖𝙣 π™’π™žπ™Ÿπ™£ π™‘π™šπ™«π™šπ™£β€
Β 
β€œNa het afronden van mijn studies Bedrijfskunde en Supply Chain Management, startte ik direct bijΒ Pontifex CertificatieΒ – het examenbureau waar ik nu de trotse directeur-eigenaar van ben. We zijn gespecialiseerd in veiligheidsexamens en de grootste aanbieder van VCA-examens in Nederland. Veiligheid vormt zo een dagelijks onderdeel van mijn leven. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag op pad met mijn vrouw en twee dochters Lieke en Fleur.
Β 
Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben om als bestuurslid mijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de BVBN. Energie haal ik uit het ontwikkelen van innovatieve ideeΓ«n, het aangaan van samenwerkingen en het nastreven van continue verbetering. Mijn passie ligt daarnaast bij computers en slimme ICT-oplossingen. Ik kijk er dan ook naar uit om de branchevereniging te versterken met mijn kennis en kunde rondom certificering en ICT.”