Nieuw Bestuurslid Dennis GΓ€hler

27/06/2023 Geplaatst in: Nieuws

β€œπ™€π™šπ™£ π™¬π™–π™–π™§π™™π™šπ™«π™€π™‘π™‘π™š π™—π™žπ™Ÿπ™™π™§π™–π™œπ™š π™‘π™šπ™«π™šπ™§π™šπ™£β€

β€œSinds 1996 werk ik in het safety- en security-domein. Ik ben sinds 2016 directeur bij G4S Nederland. Deze organisatie is wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Daar ben ik onder meer verantwoordelijk voor onze businessunit G4S Training & Safety. Wij trainen jaarlijks meer dan 100.000 cursisten in het safety-domein.

In de afgelopen tijd zag ik de BVBN een waardevolle bijdrage leveren. Bijvoorbeeld tijdens de COVID-19-pandemie. Ik ging daarom graag in op het verzoek van de voorzitter om bij te dragen aan de brancheorganisatie. In een andere brancheorganisatie – Nederlandse Veiligheidsbranche – vervul ik de rol van voorzitter van de Sectie PAC. Die ervaring en mijn netwerk hoop ik in te kunnen zetten voor de BVBN.

Ik ben getrouwd met mijn high school sweetheart Nathalie, die kleuterjuffrouw is in Lelystad. Daar wonen wij ook met veel plezier. Samen kregen wij 3 kids (Daan, Pam en Derk). Sinds bijna een jaar ben ik gepromoveerd naar het grootvaderschap van kleinkind Benjamin Elliot GΓ€hler. Elke woensdagavond eten alle kids, partners en ons kleinkind bij ons thuis. Een mooie volle tafel met gezelligheid en lekker eten. Dat is ook meteen een hobby van me: genieten van wijn en spijs in het bijzijn van goed gezelschap.”