Eindejaarsgroet

16/01/2024 Geplaatst in: Nieuws

Beste leden,

Namens het bestuur wil ik onze dank uitspreken voor jullie voortdurende toewijding en inzet voor de BHV-branche. Het afgelopen jaar heeft ons vernieuwde bestuur met volle energie gewerkt aan de lancering van de erkenningsregeling. Dit is een belangrijke stap naar het versterken van onze positie in de branche. Jullie betrokkenheid en ondersteuning heeft dit mede mogelijk gemaakt.

Terwijl we naar het einde van het jaar gaan, is het een tijd om te genieten van fijne dagen met het gezin, familie en vrienden. Het is ook een moment om stil te staan bij alles wat we hebben bereikt en geleerd in 2023. Ons streven is om de belangen van alle opleidingsbedrijven binnen de branche krachtig te vertegenwoordigen. Samen blijven we werken aan het verhogen van onze zichtbaarheid en bekendheid in de markt in 2024. Onderdeel hiervan is de erkenning te laten erkennen door de overheid. De eerste stappen hiervoor zijn gezet.

We kijken ernaar uit om gezamenlijk verder te bouwen aan een dynamische en bloeiende branche. Namens het bestuur wensen we jullie fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar toe.

Met enthousiaste groet,

Dave Harmsen vd Vliet
Voorzitter Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland